Clientii celor doua companii isi pot achita facturile de energie electrica prin intermediul mai multor canale: reteaua de agentii si bancomate Garanti Bank, serviciul de internet banking Garanti Online si serviciul debit direct disponibil pentru furnizorul Electrica Furnizare Transilvania Nord.

Elen si Electrica Furnizare Transilvania Nord sunt primii furnizori de energie electrica cu care Garanti Bank are parteneriate pentru plata facturilor. Banca mai are parteneriate si cu furnizori din alte domenii, precum Vodafone, Cosmote sau Romtelecom.

Facturile Enel si Electrica Furnizare Transilvania Nord pot fi achitate la oricare dintre cele 178 de bancomate Garanti Bank de catre orice persoana, indiferent daca este client al bancii sau nu, in numerar sau cu ajutorul oricarui tip de card. Clientii bancii care utilizeaza serviciul Garanti Online au la dispozitie o optiune dedicata pentru plata facturilor emise de catre cei doi furnizori de energie electrica.

Abonatii Electrica Furnizare Transilvania Nord pot utiliza si serviciul de debit direct, prin care pot imputernici banca sa plateasca automat factura de energie electrica in numele lor la data scadentei.