Ezio Salvai este, din aceasta luna, noul director general al Intesa Sanpaolo Bank Romania. El va fi responsabil pentru coordonarea tuturor activitatilor si strategia bancii.
Anterior, Ezio Salvai (foto) a fost in ultimii 3 ani presedinte al Consiliului de Administratie in Banka Koper (Slovenia). El si-a inceput experienta bancara inca din 1972, in cadrul Istituto Bancario Sanpaolo din Torino si a fost implicat in diverse functii executive, atat pe piata italiana, cat si pe cea internationala.

Salvai a fost seful departamentului ce a coordonat bancile din Europa Centrala si de Est imediat dupa formarea Intesa Sanpaolo Group. Ezio Salvai a avut un mandat de 5 ani in calitate de CEO si membru al boardului si in cadrul Inter Europa Bank (Ungaria).

In ultimii 5 ani el a facut parte din Consiliul de Supraveghere al mai multor banci ale Intesa Sanpaolo - in calitate de vicepresedinte in cadrul VUB (Slovacia), presedinte al Intesa Sanpaolo Banka (Bosnia si Hertegovina) si membru al boardului mai nou-infiintatei Intesa Sanpaolo Card.

Nicola Calabro, fostul director general al Intesa Sanpaolo Bank, si-a incheiat la inceputul lui 2011 mandatul de patru ani in Romania. El a fost numit director general al Banca di Trento e Bolzano, parte a Grupului Intesa Sanpaolo, in cadrul caruia a lucrat inca de la inceputul carierei sale in 1987.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri