BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, prelungeste pana pe 12 august campania privind creditele de refinantare, oficialii bancii mentionand ca au inregistrat cereri de refinantate in valoare totala de peste 25 milioane de euro.
Creditele de refinantare de la BCR sunt destinate clientilor ce doresc sa isi refinanteze sau consolideze imprumuturile de la alte banci printr-un credit garantat cu ipoteca.

Valoarea medie a unui imprumut de refinantare solicitat de catre clienti se situeaza in jurul valorii de 30.000 de euro, sustin oficialii BCR.

In cadrul campaniei de refinantare, BCR acorda credite ipotecare sau de nevoi personale garantate cu ipoteca in euro sau lei, de pana la 85% din valoarea imobilului adus in garantie. Totusi, euro ramane in continuare moneda de preferinta pentru creditele cu garantie reala, precizeaza reprezentantii bancii.

De asemenea, oficialii BCR sustin ca cererea pentru creditele Prima Casa 4 se mentine la un nivel ridicat, avand in vedere nivelul scazut al dobanzii si avansul de numai 5%. De la debutul programului Prima Casa 4, BCR a aprobat 3.500 de credite in valoare totala de aproape 150 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri