Garanti Bank ofera dobanzi mai mari clientilor persoane fizice si juridice care deschid depozite la termen prin serviciul de internet banking, Garanti Online.

Acestia beneficiaza de o dobanda mai mare cu 0,5 puncte procentuale fata de dobanda standard la deschiderea unui depozit in lei, pentru orice perioada (1, 3, 6 sau 12 luni). De asemenea, si clientii care deschid depozite in euro si dolari primesc in plus 0,25 puncte procentuale pentru orice tip de depozit deschis prin intermediul serviciului de internet banking.

Astfel, dobanzile la depozitele in lei urca pana la 7,45%, cele pentru plasamentele in euro cresc pana la 3.65%, in timp ce dobanda la economiile in dolari se majoreaza pana la 3,15%.

O alta modificare adusa serviciului de internet banking, Garanti Online, consta in posibilitatea de a efectua transferuri inter-bancare si schimburi valutare in forinti unguresti (HUF), alaturi de alte valute disponibile anterior, precum euro, dolari, lire sterline si turcesti si franci elvetieni.