Raiffeisen Bank Romania va acorda credite in cadrul programului Prima Casa 4, avand la dispozitie un plafon maxim de imprumuturi de 115 milioane de euro, potrivit bancii.
Creditele se vor acorda atat in lei, cat si in euro, pe o perioada de maxim 30 de ani. Pentru creditele in euro, dobanda este Euribor la 3 luni (in prezent 1,53%) plus marja bancii de 3,7%, scrie Mediafax.

Pentru imprumuturile in lei dobanda este formata din Robor la 3 luni (in prezent 5,48%) plus marja bancii de 2,2%. Clientii cu conturi de salariu la Raiffeisen Bank vor putea accesa credite cu dobanzi variabile.
Avansul minim acceptat pentru un credit Prima Casa este de 5%, iar valoarea maxima care poate fi acordata este de 57.000 euro sau 66.500 euro pentru imobile cu autorizatie de construire emisa dupa 22 februarie 2010.

Ca urmare a modificarii prevederilor programului, toti clientii care nu au in proprietate o locuinta cu o suprafata mai mare de 50 de metri patrati pot opta pentru un credit.

"Suntem preocupati sa oferim cele mai bune alternative de finantare pentru clientii care doresc sa-si achizitioneze o locuinta, iar programul Prima Casa 4 este o astfel de solutie. Am tinut cont de acest lucru atunci cand am decis sa continuam sa participam la Prima Casa 4. Ne vom pastra strategia de a recompensa clientii nostri cei mai fideli – oferindu-le o dobanda mai mica, daca isi incaseaza veniturile in conturi curente la Raiffeisen Bank, a declarat Radu Topliceanu, director executiv Aria Persoane Fizice, Raiffeisen Bank Romania.

Raiffeisen Bank a acordat in 2010 si 2011 credite de achizitie locuinte prin Programul Prima Casa in valoare de aproximativ 115 milioane euro, iar in aceasta noua etapa, banca va putea continua sa finanteze in limita aceleiasi sume.

Raiffeisen Bank Romania are o retea de peste 540 de agentii in toata tara, care deservesc aproximativ doua milioane clienti persoane fizice, aproape 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri