Omniasig VIG a lansat o aplicatie prin intermediul careia utilizatorii de iPhone, tablete iPad sau iPod pot obtine informatii despre sediile companiei din toata tara si isi pot calcula tariful unei polite RCA.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe App Store de catre oricine, indiferent daca este client Omniasig sau nu.

„In rubrica „Retea teritoriala” se regasesc datele de contact ale sucursalelelor, agentiilor si punctelor de lucru Omniasig din toata tara, inclusiv cu localizarea lor pe harta. De asemenea, cu ajutorul butonului „In jurul meu” utilizatorii pot afla care este cel mai apropiat sediu al companiei de locul in care acestia se afla la momentul cautarii, pe o raza de 500 metri, 5, 25 sau 75 de km.

Butonul „Calcul RCA” ofera facilitatea de a obtine rapid o cotatie de pret pentru asigurarea de raspundere civila auto obligatorie, iar accesand rubrica „FAQ” utilizatorii aplicatiei afla raspunsuri la intrebari frecvente, precum: Ce fac in caz de dauna? De unde pot obtine formularul de constatare amiabila? si altele”, se arata in comunicatul companiei.

Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membra a Vienna Insurance Group, unul dintre grupurile de asigurari lideri in Europa Centrala si de Est, listat la Bursa si cu sediul central in Viena.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cel mai bine vandute 7 produse Apple din cei 40 de ani de existenta
Setari Cookie-uri