Unele dintre afacerile lui Gabriel "Puiu" Popoviciu sunt inregistrate pe numele mamei sale, Ligia Popoviciu, detinator integral sau partener in mai multe firme. Tatika Investment Limited si Blandon Enterprises apar in actionariatul unor companii alaturi de Ligia Popoviciu.

Contactat de MEDIAFAX, omul de afaceri a aratat ca "personal" nu are legatura cu cele doua imprumuturi.

"Ce se scrie nu are neaparat legatura cu realitatea... E cam ca la Radio Erevan. Firmele va pot oferi detalii, pentru ca nu am nici in clin, nici in maneca eu personal", a raspuns Popoviciu, intrebat in legatura cu cele doua credite atrase de Tatika Investment si Blandon Enterprises, firme despre care presa a relatat in mai multe randuri ca sunt controlate de omul de afaceri.

Citeste si:

Printre cele mai recente proiecte dezvoltate de Tatika Investment si Blandon Enterprises figureaza si constructia unei cladiri de 37 de metri in spatiul fostului sediu central al BRD din strada Doamnei 4, Palatul Marmorosch Blank.

Popoviciu este unul dintre cei mai discreti oameni de afaceri locali, business-urile sale derulandu-se in sectoare precum imobiliar (este unul dintre cei mai importanti proprietari de spatii comerciale din Capitala, printre care si complexul Baneasa Shopping Center), hotelier (Howard Johnson, Ramada Plaza si Ramada Parc) si restaurante (KFC si Pizza Hut).