Omniasig Vienna Insurance Group, impreuna cu Toyota Romania, importator oficial al marcilor Toyota si Lexus, lanseaza incepand cu 1 septembrie o polita de asigurari co-branded, creata special pentru clientii Toyota.
Solutia, denumita Casco Omniasig - Toyota, reprezinta un produs de asigurare casco co-branded al celor doua companii si presupune servicii de despagubire si reparatii, realizate de atelierele autorizate Toyota.

Polita co-branded Omniasig – Toyota este destinata tuturor detinatorilor de autovehicule noi sau second hand, persoane fizice sau juridice. Produsul este oferit in 4 variante sub forma a patru pachete: Pachet Confort (avarii + furt, cu o fransiza de 100 euro/eveniment pentru daune
Partiale), Pachet Confort Plus (avarii + furt, cu fransiza 0 pentru daune partiale), Pachet Relaxare (avarii + furt + vandalism, cu o fransiza de 100 euro/eveniment pentru daune partiale) si Pachet Relaxare Plus (avarii + furt + vandalism, cu fransiza 0 pentru daune partiale).

Clientii Toyota pot opta pentru diverse variante de acoperire a riscurilor. Pentru a-si repara masina, detinatorul unei asemenea polite co-branded va trebui doar sa aleaga un atelier autorizat Toyota. Constatarea daunelor si reparatiile se vor efectua in unitatea reparatoare aleasa, iar plata pieselor si a manoperei se va solutiona in mod direct intre compania Omniasig si service.

De asemenea, la incheierea asigurarii co-branded casco Omniasig – Toyota se acorda si alte bonusuri, precum un discount daca prima de asigurare se plateste anticipat si integral la incheierea politei sau un discount in cazul reinnoirilor pentru ani consecutivi fara daune.

Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995, iar din 2005 a devenit membra a grupului austriac Vienna Insurance Group.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri