Ultima oferta vine din partea Bank Leumi Romania, care ofera companiilor un contract in alb, adica isi pot alege singure la ce dobanda se pot imprumuta de la banca.

Astfel, clientii trebuie sa completeze formularul de oferta pe care il gasesc in orice sucursala a bancii sau pe site-ul institutiei si sa propuna o marja de dobanda, la care se adauga Robor la trei luni.

La finele lunii septembrie, toate ofertele vor fi ordonate descrescator in functie de nivelul dobanzii propuse, urmand a fi contactate toate companiile pana la epuizarea sumei de 50 milioane lei, alocata programului.

Citeste si:

“Nicio banca din Romania nu a fost vreodata atat de flexibila in a oferi clientilor posibilitatea de a-si stabili singuri dobanda creditului. Vor obtine credite toti cei care ofera o dobanda competitiva si care indeplinesc conditiile financiare cerute pentru orice credit de capital circulant. In aceste vremuri incerte, vrem sa oferim sansa companiilor care doresc sa se dezvolte sau care doresc o imbunatatire a conditiilor de creditare sa o poata face, prin accesarea acestui imprumut”, a precizat Laurentiu Mitrache, presedintele executiv al Bank Leumi Romania.