Raiffeisen Bank a lansat creditul imobiliar pentru IMM-uri destinat achizitiei, renovarii, extinderii sau reconstructiei de imobile utilizate in activitatea de baza.Imprumutul se acorda in lei, euro sau dolari, pe o perioada de maxim 10 ani, iar suma maxima este de 1,5 milioane de euro. Solicitantul poate beneficia de o perioada de gratie de 6 luni, in cazul finantarii lucrarilor de extindere a constructiei.

Raiffeisen Bank isi completeaza oferta de creditare, punnd la dispozitia intreprinderilor mici si mijlocii un nou produs menit sa le sprijine in dezvoltarea lor. Pe piata exista o cerere mare pentru astfel de credite si suntem convinsi ca acest produs este accesibil si va raspunde asteptarilor IMM-urilor, a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail, Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are peste 120.000 clienti IMM, iar volumul de credite acordate acestui segment a crescut cu peste 75% la mijlocul anului 2005 (fata de 30 iunie 2004) si depozitele au crescut cu peste 80%, in aceeasi perioada. Raiffeisen Bank are o echipa foarte bine pegatita care se ocupa de segmentul IMM, oferind produse si servicii de calitate acestor clienti in toate unitatile sale din tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri