Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a fost in aceasta dimineata invitatul emisiunii Asta la revista presei, Baby!, la Radio Guerrila. El a enumerat motivele pentru care a achizitionat pachetul majoritar la postul tv Realitatea, expunandu-si in acelasi timp si planurile sale de afaceri in domeniul mass media.

Am cumparat Realitatea ca sa fac bani

Sorin Ovidiu Vantu a declarat intr-un interviu acordat lui Liviu Mihaiu, ca a cumparat Realitatea TV pentru a face bani, adaugand ca nu si-a propus o cifra de afaceri pentru urmatorii zece ani. El a mai declarat ca nu doreste sa vanda postul ci sa il listeze pe bursa, aceasta fiind meseria lui, cea de speculator de hartii de valoare.

10902_1.mp3SOV a mai declarat ca momentan nu este interesat de alte investii pe piata mass media, concurenta fiind in opinia sa extrem de puternica. De asemenea, el a negat faptul ca banii investitii in Realitatea TV sunt proveniti de la FNI, adaugand ca averea sa a fost construita numai prin munca. Intrebat de realizatorul emisiunii care este motivul asumarii actionariatului majoritar, SOV a declarat ca nu mai dorea sa fie omul din umbra, dorind ca din acest moment sa fie injurat si in aceasta noua calitate de actionar majoritar la Realitatea TV.