ING Asigurari de Viata si-a majorat capitalul social cu 12,6 milioane de lei, la 89,99 milioane de lei, prin aport in numerar al actionarilor, fondurile fiind alocate activitatii fondurilor de pensii facultative, potrivit unei hotarari adoptate intr-o sedinta a actionarilor din aprilie.
"Noua valoare a capitalului social alocata pentru administrarea fondurilor de pensii facultative (Pilonul III) va fi 50,4 milioane de lei", se precizeaza intr-o hotarare a actionarilor ING Asigurari de Viata din 12 aprilie, publicata in Monitorul Oficial.

Anterior, capitalul alocat Pilonul III se ridica la 37,8 milioane de lei, scrie Mediafax. ING Asigurari de Viata este cel mai mare asigurator de profil pe piata locala, cu subscrieri de 543,4 milioane de lei, in crestere cu 3% fata de 2009.

Infiintata in 1997, compania este membra a grupului olandez ING, prezent in Romania si prin ING Bank si ING Fond de Pensii.

Societatea administreaza fondurile de pensii facultative ING Activ si ING Optim, ale caror active nete se ridicau la 180,8 milioane de lei la finele lunii iulie, potrivit datelor Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Pe Pilonul III sunt prezente 13 fonduri de profil,cu active de 394,1 milioane de lei.

Primele contributii la Pilonul III au fost achitate in mai 2007.

Sursa imagine: arhivafoto.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri