Segmentul corporate are o pondere de 15% din totalul creditelor acordate de Volksbank si aduce 23% din profituri. Banca are in portofoliu 1.700 de clienti din randul companiilor medii si mari.

Volksbank a deschis o noua sucursala in Nusco Tower, cladirea in care functioneaza si sediul central al institutiei de credit incepand cu luna iulie 2011. Noua sucursala va prelua si activitatile agentiei Apolodor, care se adresa exclusiv clientilor corporate.

„Vrem sa transmitem clientilor mesajul ca suntem o banca transparenta, deschisa, dinamica si care are planuri pentru viitor. Sucursala are un design nou, care reflecta noile valori ale Volksbank si ofera clientilor o experienta diferita”, a precizat Cristian Radu, directorul directiei de Management al Retelei din Volksbank.

Sucursala Nusco are o suprafata de 300 metri patrati si se adreseaza atat clientilot persoane juridice, cat si persoanelor fizice. Investitiile in sucursala s-au ridicat la 70.000 de euro, aceasta urmand sa aiba 7 angajati.