AXA va deschide inca 85 de agentii teritoriale pana in 2013

AXA life insurance, fosta Omniasig Asigurari de Viata, va deschide inca 85 de agentii teritoriale AXA Office pana in 2013, pe langa cele 15 din prezent, in incinta carora va desfasura timp de o saptamana si un program de consiliere parentala, a declarat directorul general, Violeta Ciurel.

"In prezent, exista 15 astfel de noi agentii la nivel national, iar in urmatorii doi ani numarul acestora va ajunge la 100, acoperind astfel intreaga tara. Reteaua de vanzari va ajunge astfel in cei doi ani la 2.000 de consultanti pe care ii vom specializa in cadrul programelor de formare profesionala din cadrul companiei", a declarat Violeta Ciurel (foto), directorul general al AXA Life Insurance.

Urmatoarele agentii vor fi deschise la Constanta, Piatra Neamt, Sibiu, Cluj Napoca si Timisoara.

Compania a lansat si o campanie integrata de comunicare pentru "pentru a incuraja parintii sa se gandeasca la viitorul financiar al copiilor lor" si pentru promovarea solutiei de asigurare StartProtector, lansata pe piata in luna mai a acestui an si dezvoltata sub forma unui plan de protectie si economisire financiara.

In functie de optiunea parintilor, copilul urmeaza sa primeasca la finalul contractului suma asigurata impreuna cu fondul participarii la profit, fie sub forma unei plati unice, fie prin intermediul a 3, 4 sau 5 rente anuale, pe parcursul studiilor sale.

Prima anuala medie poate ajunge la un nivel minim de 1.200 lei.

Asiguratorul francez a lansat in paralel cu aceasta campanie de comunicare, un program national de consiliere parentala "menit sa-i ajute pe parinti sa gaseasca cele mai potrivite solutii pentru a le asigura copiilor un viitor confortabil atat in ceea ce priveste educatia, cat si posibilele dificultati materiale.

Programul demareaza la mijlocul lunii septembrie in agentiile AXA din Bucuresti unde timp de o saptamana un specialist in consiliere parentala va fi disponibil pentru intalniri individuale cu parintii interesati sa afle mai multe detalii despre relatia copil-parinte, evitarea diverselor situatii de criza atat de natura personala cat si financiara, dar si cele mai noi trenduri in «parenting»".

Implementarea programului va continua in perioada octombrie – noiembrie in cinci orase din tara – Constanta, Piatra Neamt, Sibiu, Timisoara si Cluj Napoca. Sedintele de consiliere parentala vor fi sustinute pe baza unor programari realizate in prealabil de catre parinti la numarul de telefon AXA Info Line - 021 207 99 99.

AXA Life Insurance Romania este parte a grupului francez AXA, cel mai mare asigurator din Europa. Grupul AXA a preluat in 2010 pachetul majoritar de actiuni detinut de Vienna Insurance Group la compania Omniasig Life Insurance.

Pe piata locala isi propune ca in urmatorii cinci ani sa se plaseze in Top 3 asiguratori de viata pe piata locala pe segmentul new business, prin dezvoltarea unei strategii de afaceri orientata in jurul pozitionarii brandului, potrivit Violetei Ciurel, numita la conducerea companiei in a doua jumatate a anului trecut.

Compania ofera persoanelor fizice si juridice o gama larga de asigurari de viata (incluzand protectie personala, economii pentru educatia copiilor sau pentru varsta pensionarii) precum si de sanatate.

Grupul francez AXA este declarata prima companie de asigurari de viata pe plan mondial, conform unui clasament bazat pe valoarea primelor nete incasate in 2009. AXA dispune de 214.000 de angajati la nivel global si 95 de milioane de clienti in 61 de tari.

Brandul AXA a fost creat in 1985 in Franta ca rezultat al fuziunii companiilor Mutuelles Unies si Drouot in 1982. Pe parcursul anilor, AXA si-a extins operatiunile in America de Nord in 1991 si in Asia incepand cu anul 1995.

La finalul anului 2010, veniturile AXA (conform IFRS) au insumat 90,9 miliarde de euro. Valoarea activelor gestionate de AXA este de 1,104 miliarde euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri