Aegon a lansat o solutie de asigurare pentru clientii BT

Aegon Asigurari de Viata a lansat in cadrul parteneriatului de bancassurance cu Banca Transilvania o solutie de asigurare, denumita Aegon Fii Sigur, compusa dintr-un pachet de baza, caruia i se pot adauga asigurari suplimentare.

„Cu totii putem economisi, in fiecare luna, o suma mai mica sau mai mare care sa ne ajute in momentele in care veniturile lunare nu ne sunt suficiente pentru solutionarea unei probleme sau indeplinirea unei dorinte”, declara Silvia Sirb (foto), CEO al Aegon Asigurari de Viata.

Noul produs se adreseaza clientilor Banca Transilvania si ofera o dobanda minima garantata, de 3,2% pe an.

“Cu acest nou produs, ne diversificam oferta destinata persoanelor fizice. Acesta vine cu o dubla protectie pentru clientii nostri, data de componenta de asigurare, precum si de garantarea randamentului investitiilor. Cu Aegon avem, de cativa ani, un parteneriat strategic”, afirma Gabriela Nistor, director executiv retail banking in cadrul Bancii Transilvania.

Produsul este disponibil in doua variante, Basic - care se incheie pentru o durata minima de 18 ani, cu o prima lunara de 90 lei si o suma asigurata in caz de deces din accident sau boala de 10.000 lei si Premium - care se incheie pentru o durata de minimum 15 ani, cu o prima lunara de 125 lei si o suma asigurata de 20.000 lei.

Clientii pot depune bani suplimentar oricand pe durata contractului, aceste sume fiind de asemenea disponibile pentru retrageri la orice moment. De asemenea, dupa anul 3 de contract, se pot oricand retrage bani in caz de nevoie. Nu se plateste impozit pe timpul economisirii, dar nici cand se primeste indemnizatia de asigurare sau cand se ridica banii.

Aegon Asigurari de Viata face parte din grupul international Aegon, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare la nivel mondial, specializat in asigurari de viata, planuri de pensii si solutii investitionale.

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri