BCR Leasing IFN a lansat o promotie, in colaborare cu Petrom, adresata clientilor care, in perioada cuprinsa intre 15 septembrie si 31 decembrie 2011, achizitioneaza vehicule noi prin companie, cu sarcina maxima utila de pana la 3,5 tone.
In cadrul promotiei, denumita “Masina cu Mare Pompa”, clientii companiei de leasing beneficiaza de o dobanda de 7,9%, variabila in functie de indicele EURIBOR la 3 luni, si de doua bonuri valorice Petrom de combustibil in valoare totala de 100 lei pentru fiecare vehicul achizitionat in leasing.

In plus, castigatorul promotiei beneficiaza de un premiu de 1.000 litri de combustibil oferit de Petrom.

Pe durata promotiei, BCR Leasing, prin BCR Asigurari, ofera suplimentar clientilor o polita CASCO timp de 6 luni, pentru contractele de leasing incheiate pe perioade intre 36 si 60 de luni.

Oferta BCR Leasing IFN se adreseaza unei largi categorii de clienti, atat persoane fizice cat si juridice.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romaneasca de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane (BCR).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri