Kiwi Finance impreuna cu una din bancile partenere au lansat un credit destinat persoanelor care lucreaza in domeniul informatic, la o dobanda formata din Euribor la trei luni plus o marja de 4,85%.

Creditele din timpul campaniei, care se desfasoara in perioada 15 septembrie - 15 noiembrie 2011, vor fi intermediate exclusiv de Kiwi Finance.

Potrivit ultimelor date, aproape 70.000 de romani activeaza in domeniul IT, avand o medie a veniturilor peste medie.

„Campania este lansata in contextul in care BNR a publicat un proiect de Regulament privind creditarea persoanelor fizice, a carui aplicare poate genera reducerea sumelor finantate sau a optiunilor de refinantare. Clientii au acum sansa sa beneficieze de conditiile de creditare avantajoase pe care le punem la dispozitie in aceste doua luni de campanie. Dobanzile oferite in cadrul campaniei si actualele conditii de calificare asigura accesarea unor sume considerabil mai mari decat dupa implementarea noilor norme de creditare”, a explicat Anca Bidian (foto), CEO Kiwi Finance.

Conform Kiwi Finance, pentru accesarea acestui credit se accepta o gama larga de venituri – PFA cu norma de venit, PFA, dividende, salarii sau contracte externe.

De exemplu, pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca in valoare de 50.000 de euro pe o perioada de 30 de ani, DAE este de 6,68%, comisionul de acordare este 300 euro, iar rata lunara de 313 euro. Clientul va plati pana la finalul perioadei de creditare 112.980 euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Bidian: Romanii vor cauta case si peste 10 ani