Compania Credit Europe Asigurari - Reasigurari a asigurat constructia si continutul platformei chimice Azomures din Targu Mures la valoarea de 600 de milioane de dolari, pe un an.
Polita de asigurare acopera constructia si continutul acesteia, la valoarea de 600 de milioane de dolari, pe o perioada de un an, incepand cu luna septembrie 2011.

Conform estimarilor wall-street.ro, prima anuala platita de combinatul Azomures companiei Credit Europe Asigurari se ridica la aproximativ 4 milioane de dolari.

Platforma Azomures este acoperita impotriva unor riscuri precum incendiu, explozie, traznet, inundatii, impacturi cu aparate de zbor sau autoturisme, alunecari de teren, cutremur, furt sau acte de terorism. Asigurarea acopera, de asemenea, si raspunderea civila, pentru o suma de 2 milioane de dolari.

Credit Europe Asigurari a asigurat si alte edificii de pe teritoriul Romaniei sau din strainatate, precum centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania sau cladirea de birouri Anchor Plaza.

Credit Europe Asigurari este prezenta pe piata romaneasca din anul 2007, oferind produse de asigurare generala, si face parte din acelasi grup ca si Credit Europe Bank, Credit Europe Leasing, Credit Europe Ipotecar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri