Compania de asigurari Aviva a lansat astazi doua noi produse de protectie, COMPLET si ESENtIAL, completeaza oferta de produse a companiei Aviva. Complet si Esential sunt doua produse complexe dar in acelasi timp foarte accesibile care au fost concepute pentru a raspunde cat mai bine nevoii de protectie a consumatorilor romani.

De curand, Aviva a lansat doua noi programe de investitii : Imobilis si Practic Max. Dintre acestea, Practic Max va investi in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Complet este un plan de asigurare de viata prin care Aviva preia riscul financiar asociat pierderii vietii din orice cauza sau invaliditatii permanente sau temporare a asiguratului pe durata derularii contractului.

Complet ofera dubla - protectie, pentru ca de ea beneficiaza atat persoana asigurata, cat si cei care conteaza pentru aceasta; in plus, Complet ofera posibilitatea conversiei intr-un produs de investitie si protectie.

Primele de asigurare sunt accesibile si se pot plati in RON, USD sau EUR. Pentru prima oara pe piata asigurarilor, nefumatorii si cei care au sume asigurate mari, beneficiaza de reduceri. Contractul se incheie pe o durata de minim 5 ani si poate dura maxim pana la implinirea varstei de 65 de ani de catre persoana asigurata.

Complet ofera protectie extinsa prin posibilitatea atasarii unor optiuni suplimentare la contractul de baza: Boli critice, Invaliditate Totala si Permanenta, Deces din Accident, Invaliditate partiala ca urmare a unui Accident, Incapacitate Temporara de Munca, Scutire de la Plata Primelor, Cresterea Garantata a Sumei
Asigurate.

Esential este o asigurare prin care Aviva preia riscul financiar aferent pierderii vietii sau capacitatii de munca a asiguratului ca urmare a unui accident survenit pe durata derularii contractului.

Asigurarea individuala de accident ofera protectie extinsa, prin posibilitatea atasarii unor optiuni suplimentare la contractul de baza: Invaliditate totala si permanenta ca urmare a unui accident, Invaliditate partiala ca urmare a unui accident, Spitalizare ca urmare a unui accident, Interventie chirurgicala ca urmare a unui accident.

Prima de asigurare este foarte accesibila si se plateste in RON; practic, investind numai 10 bani pe zi oricine poate beneficia de protectie pe durata intregului an! Pentru incheirea politei, nu se solicita evaluare medicala. Contractul se incheie pe o durata de 1 an si poate fi prelungit pana la implinirea varstei de maxim 65 de ani de catre persoana asigurata.

Iata ce subliniaza Adrian Allott, director financiar Aviva Asigurari de Viata in legatura cu cele doua noi produse: Prin lansarea acestor doua noi produse, am dorit sa oferim romanilor exact ceea ce aveau nevoie: maximum de protectie la un pret accesibil!

Complet si Esential sunt doua produse de protectie care completeaza foarte bine oferta Aviva. Practic, in acest moment, Aviva este in masura sa ofere romanilor o gama larga de produse in functie de nevoile fiecaruia. Aviva ofera clientilor sai programe de economisire si investitii pe termen mediu si lung, planuri de economii in vederea pensionarii, beneficii pentru angajati, asigurari de viata si asigurari de sanatate in sistem privat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri