Banca Transilvania (BT) a alocat sume importante pentru investitii in echipamente IT&C, dar nu a reusit inlocuirea hartiei, cu toate ca acesta a fost unul dintre obiective, a declarat Tiberiu Moisa, directorul pentru clienti corporativi si IMM al BT, conform Mediafax.
"Mi-as dori sa spun ca investitiile in IT au inlocuit hartia, dar lucrurile nu stau asa. Pe de alta parte, fara investitii in IT, operatiunile Bancii Transilvania ar fi intampinat probleme, fara sa mai punem la socoteala faptul ca n-ar fi fost posibil sa lansam servicii noi, dedicate clientilor cu apetenta pentru mediul online", a spus Moisa la forumul ZF Digital '11.

El a adaugat ca viitorul in bankingul comercial va apartine celor care vor stii sa faca cea mai fericita combinatie intre tehnologiile moderne din domeniul IT, inclusiv banking virtual, si un soi de protejare sau respect pentru relatiile umane.

"Cred ca bankingul va fi intotdeauna o chestiune care va tine foarte mult de calitatea dialogului pe care il ai cu oamenii. Tehnologiile moderne iti ofera un suport extraordinar pentru tot felul de alegeri strategice, dar niciodata n-o sa-ti raspunda la orice dilema vei avea. Din punctul nostru de vedere, daca vom reusi, prin intermediul unei infrastucturi IT inteligente, sa lasam mai mult loc pentru ceea ce trebuie sa facem in relatiile noastre cu oamenii, am fi o banca buna", a spus Moisa.

Banca Transilvania este cea mai mare banca din sistem cu capital majoritar privat romanesc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri