Volumul primelor intermediate de Safety Broker s-a dublat la 9 luni

Volumul primelor intermediate de Safety Broker s-a dublat in primele noua luni, la 16,85 milioane de euro, pe fondul extinderii retelei si majorarii vanzarilor din retail.

"Am realizat in primele noua luni ale anului curent un volum de prime intermediate de 16,85 milioane de euro, in crestere cu 100,99% raportat la ianuarie-septembrie 2010. Extinderea retelei noastre in zonele in care nu eram atat de bine reprezentati, precum si accentul pus pe vanzarea de tip retail sunt componente importante ale strategiei care ne-a adus aceste rezultate", a declarat directorul general al Safety Broker, Viorel Vasile, citat de Mediafax.

In perioada analizata, asigurarile auto si pentru bunuri si cladiri (property) au generat aproape 95% din afacerile brokerului.

"Astfel, portofoliul Safety Broker a fost alcatuit in proportie de 50,67% din asigurari RCA, 26,19% - asigurari CASCO, 13,17% - asigurari de incendiu si calamitati naturale, respectiv 4,96% - asigurari de daune la proprietati", se mai spune in comunicat.

Recent, actionarii Safety l-au numit pe Catalin Ardeleanu in functia de director pentru dezvoltarea retelei brokerului.

Anterior, el a coordonat o agentie si un punct de lucru in cadrul Astra Asigurari si a ocupat functia de inspector de asigurari la Uniqa si Asirom.

Cu peste 100 de unitati teritoriale, Safety Broker este unul dintre cei mai jucatori din piata de profil.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri