Portofoliul BCR Banca pentru Locuinte (BpL) a crescut in primele noua luni ale anului cu peste 50% comparativ cu perioada similara din 2010, pana la aproximativ 250.000 de contracte active, cu o valoare contractuala totala de peste 8 miliarde lei.
Astfel, la finele lunii septembrie, BCR Bpl a raportat un profit net de peste 6 milioane lei.

„Cresterea cu peste 50% a numarului de contracte incheiate fata de aceeasi perioada a anului trecut este dovada faptului ca sistemul de economisire-creditare devine tot mai atractiv chiar in perioada de criza economica. Sistemul Banca pentru Locuinte va deveni o sursa importanta de finantare a sistemului locativ din Romania, indiferent daca vorbim despre lucrari de renovare sau despre achizitie, intrucat romanii inteleg repede ca trebuie sa economisetti inainte sa faci o investitie mare”, a precizat presedintele BCR BpL, Alexandru Ciobanu.

Banca si-a majorat activele totale cu 87% fata de perioada ianuarie-septembrie a anului trecut, pana la 681 milioane lei.

Valoarea depozitelor atrase s-a dublat in ultimul an, ajungand la un total de 585 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri