Abonatii Vodafone care, pana pe 15 ianuarie 2012, isi vor plati integral facturile telefonice pe internet cu cardul Maestro sunt inscrisi automat intr-o tombola cu premii in valoare totala de 35.000 de euro, se arata intr-un comunicat al MasterCard.

Pe durata promotiei, o persoana poate achita pana la sase facturi, pentru tot atatea sanse de castig.

Clientii Vodafone care isi platesc factura pe internet prin intermediul cardului Maestro pot castiga un Volkswagen Golf 6, o vancata pentru doua persoane, in valoare de 4.000 euro, oriunde si oricand in 2012, 10 telefoane Samsung Galaxy S II si 10 tablete Samsung Galaxy Tab 10.1.

„De la an la an, vedem ca tot mai multi romani fac tranzactii cu cardul pe internet, si nu vorbim aici doar despre imbracaminte, carti sau produse electrocasnice, ci si despre plata facturilor. Programul zilnic de lucru care coincide de cele mai multe ori cu orarul ghiseelor de plata, dar si avantajele oferite de tranzactiile online cu cardul i-au convins pe multi dintre acestia sa treaca in online", a precizat Denisa Mateescu, General Manager Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Vodafone, sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020