„BCR Leasing preia toate sarcinile legate de evaluare si formalitati. Apoi, clientul scapa de disconfortul pe care il presupune procesul de vindere a unei masini: eforturile de a gasi cumparatori, discutii si negocieri cu acestia, saptamani sau chiar luni de asteptare pana la vinderea masinii“, a declarat Bogdan Ionut Speteanu (foto), director general BCR Leasing.

Produsul ofera companiilor si persoanelor fizice autorizate oportunitatea sa renunte la vehiculele vechi (autoturisme sau autovehicule comerciale cu masa max. autorizata mai mica de 3,5 t) in favoarea unora noi, finantate de BCR Leasing. Aceste bunuri pot constitui avans integral sau partial pentru un nou contract de leasing avand ca obiect un autovehicul nou sau second hand.

BCR Leasing va suporta integral costurile de evaluare a autoturismului sau autovehiculului si accepta ca avans orice marca de autoturism si finanteaza, in schimb, orice marca.

Citeste si:

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a puternicului grup financiar central-european Erste Group.

Cu o retea de unitati bine dezvoltata, compania ofera in prezent o gama completa de servicii de leasing financiar. BCR Leasing IFN este o companie orientata spre client, preocupata permanent de inovatie, calitate si de adaptarea produselor si serviciilor sale la cerintele pietei