Noua economie poate reprezenta mai multe concepte, precum o altfel de comunicare intre oameni, insa noul sistem bancar se va intoarce la activitatile de baza – atragerea depozitelor si oferirea de credite, a precizat, pentru wall-street.ro, presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen.

„Noua economie poate reprezenta mai multe concepte - economie dupa criza, economie bazata mai mult pe tehnologie moderna, cum este internetul sau o altfel de comunicare intre oameni”, a explicat seful Raiffeisen Bank.

Acesta spune ca “noul sistem bancar va fi de fapt vechiul sistem bancar”, in care o banca va atrage depozite si va oferi credite intr-un mod echilibrat pe termen lung.

“Aceasta este o activitate clasica pentru bancile comerciale, la care ne vom intoarce, iar toate activitatile de investment banking, cu produse derivate, vor fi facute intr-un cadru separate”, a punctat Steven van Groningen.

wall-street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, s-a relansat sub sloganul “Pentru o noua economie”. Traim intr-o economie in care totul este in schimbare. Este vorba despre noua economie. Provocarile trebuie innoite permanent!

Legat de ce ar vrea sa citeasca in noul Wall-Street, seful Raiffeisen Bank, a declarat ca este interesat de stirile care vizeaza termenul lung – trenduri, analize, dar si o opinie clara a oamenilor care activeaza in diferite domenii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »