Astfel, Scot&Company Consulting isi va schimba numele in RSMScot, organigrama entitatii si forma de organizare ramanand aceleasi.

“RSMScot are un portofoliu puternic de clienti din randul companiilor multinationale, precum si din cel al entitatilor locale. Aderarea la RSMI se traduce in crestere atat pe segmentul de companii internationale, cat si in cel al firmelor locale care au interese regionale si care vor folosi deschiderea noastra internationala”, a declarat Dan Schwartz, managing partner al RSMScot.

Scot a activat sub titulatura de firma corespondenta a RSM International in Romania in anii 2009-2010.

Citeste si:

“Romania este o piata importanta pentru RSMI atit prin prisma business-ului dezvoltat la nivel local, cat si prin prisma faptului ca este un hub regional. RSMScot este o entitate care aduce un plus profesional important pentru reteaua noastra”, a precizat Robert Coles, Director pentru Europa al RSM International.

Scot&Company Consulting este o firma romaneasca fondata in 1994 si care a devenit la scurt timp de la infiintare unul dintre jucatorii importanti in piata de servicii profesionale de consultanta si audit din Romania.

RSM International este a sasea retea de firme de audit si consultanta din lume si este prezenta in 83 de tari prin intermediul a 714 birouri. Acestea reunesc un total de peste 32.500 de profesionisti.