Daca ai aproape 50 de ani si cel putin un copil costurile cu asigurarea RCA pentru o masina Dacia Logan 1.6 MPI fabricata in 2010 si condusa in interes personal, scad cu 22%, rezulta dintr-o analiza realizata de portalul Asigura.ro.
Costurile cu asigurarea RCA suportate de asigurat pentru o masina Dacia Logan 1.6 MPI fabricata in 2010 si condusa in interes personal, sunt diferite de la asigurator la asigurator, in functie de varsta clientului, locul unde are domiciliul, chiar si de numarul membrilor familiei sale.

Cu alte cuvinte, exista diferente importante intre preturile practicate de societati, dupa cum reiese si din exemplul din tabelul alaturat.

Primele de pe coloana A sunt calculate pentru un barbat in varsta de 29 ani, casatorit, fara copii, din Bucuresti, si variaza intre 364,5 lei si 1.369 lei.

Aceeasi masina, dar condusa de un barbat de 49 ani din Suceava (B), tata al unui copil, poate fi asigurata RCA cu numai 282,3 lei, cea mai mare prima de asigurare ridicandu-se la numai 555 lei in acest caz.

Asigura.ro este cel mai vechi site de asigurari online din Romania si este operat de catre Netrisk Romania, subsidiara a companiei Netrisk.hu, cel mai mare broker online de asigurari din Ungaria, avand peste 800.000 de clienti. Compania este detinuta de Enterprise Investors, un puternic fond de investitii cu participatii importante in peste 120 de proiecte din Europa Centrala si de Est.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri