Presedintele BRD, Guy Poupet, va fi inlocuit cu directorul regional al sucursalei Societe Generale din Camerun, Alexandre Maymat, informeaza Mediafax.

Viitorul presedinte al BRD se afla deja in Romania si va avea in aceasta dupa-amiaza o intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

BRD a raportat in primele noua luni un profit net de 382 milioane lei (90 milioane euro), dupa standardele romanesti de contabilitate, in declin cu 19% fata de castigul din perioada similara a anului trecut, si provizioane cu 14% mai mici.

"Cel de-al treilea trimestru al anului s-a remarcat prin persistenta unei cereri scazute de servicii bancare, in conditiile in care economia nu si-a revenit inca, iar cresterea ei este una destul de modesta. In acest context, am continuat sa ne concentram pe imbunatatirea nivelului de eficienta operationala. Calitatea rezultatelor obtinute in acest domeniu este demonstrata de nivelul cheltuielilor generale, care au fost mentinute la un nivel constant comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior", spunea presedintele - director general al BRD, Guy Poupet.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si