Directorul general delegat al BRD, Sorin Popa, va fi promovat, din 2 ianuarie, la Paris, fiind insarcinat cu dezvoltarea comerciala a retelei internationale a Societe Generale, pozitia lui de la Bucuresti urmand sa fie preluata de catre Alexandre Maymat, care va fi numit ulterior presedinte al BRD.

"Sorin Popa, administratorul si directorul general delegat al BRD-Groupe Societe Generale, va fi promovat, incepand cu 2 ianuarie 2012, la Paris in functia de consilier al directorului bancii comerciale internationale a Societe Generale, fiind insarcinat cu dezvoltarea comerciala a retelei internationale a grupului francez. El va ramane in continuare administrator (membru in Consiliul de Administratie) al BRD-Groupe Societe Generale. Alexandre Maymat, actualul administrator si director general al Societe Generale Camerun, va fi propus la inceputul anului 2012 ca administrator al BRD-Groupe Societe Generale, urmand sa fie numit apoi presedinte al BRD-Groupe Societe Generale dupa plecarea lui Guy Poupet", a anuntat grupul francez Societe Generale.

Functia de administrator si director general delegat este a doua pozitie in banca.

Alexandre Maymat este la Bucuresti, impreuna cu mai multi oficiali de top ai Societe Generale, si a fost prezentat in cadrul unei intalniri guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. Surse bancare au declarat anterior pentru Mediafax. ca Maymat va prelua functia de presedinte al BRD, a doua banca din Romania dupa nivelul activelor.

Actualul presedinte, Guy Poupet, conduce BRD de doi ani.

Poupet l-a inlocuit de la 1 ianuarie 2010 pe Patrick Gelin, care a condus banca aproape noua ani si a plecat pe o pozitie in Comitetul de Directie al grupului Societe Generale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ce salarii platesc Petrom, BRD si celalalte mari companii de pe bursa