Compania americana Transfer Rapid LLC si partenerul sau din Romania Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) vor lansa astazi un nou serviciu low-cost de transfer de fonduri, informeaza un comunicat al Transfer Rapid LLC. Transfer Rapid a fost infiintata pentru a veni in intampinarea nevoilor celor aproximativ doua milioane de imigranti romani, aproximativ 10 la suta din populatia totala a tarii, care muncesc in afara tarii.

Activitatile companiei sunt concentrate pe tarile din Uniunea Europeana si America de Nord, regiuni in care sunt localizati marea majoritatea a emigrantilor romani. In ultimii trei ani, piata transferurilor de fonduri din Romania a inregistrat un ritm mediu de crestere de 40 de procente, ajungand, in 2004, la valoarea de 3,5 miliarde dolari. In plus, alte doua-trei miliarde dolari au ajuns din strainatate in Romania prin intermediul retelelor informale, riscante si adesea ilegale, din cauza tarifelor ridicate practicate in prezent de putinele companii care activeaza in prezent pe piata.

Prin intermediul partenerului sau CEC, Transfer Rapid ofera peste 1.400 locatii de plati in Romania. CEC are cea mai extinsa retea bancara din Romania, comparabila cu suma oficiilor bancare ale celorlalte 40 de banci care opereaza in Romania. In plus, peste 800 din oficiile CEC sunt amplasate in mediul rural, mediu in care nu sunt prezente si celelalte banci din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri