Oana Petrescu, vicepresedintele Bancii Comerciale Romane (BCR) pe retail si private banking, a decis sa renunte la pozitia de membru al Comitetului Executiv al bancii cu incepere de la 31 martie 2012, se arata intr-un comunicat al Erste Group.

Pozitia acesteia va fi preluata de Martin Skopek, membru al Comitetului Executiv al Erste Group responsabil pentru segmentul retail.

Skopek, care a mai ocupat pozitia de membru al Comitetului Executiv al BCR, responsabil pentru retail, in perioada noiembrie 2006 – iunie 2010, contribuind la construirea operatiunilor de retail, va continua sa coordoneze operatiunile de retail la nivelul Grupului si isi va pastra functia de presedinte al consiliului de retail al Erste Group.

„Prin aceasta decizie, dorim sa ne asiguram ca, in pofida conditiilor economice dificile, activitatea de retail la BCR va continua sa progreseze lin si ca banca va beneficia pe deplin de momentul in care consumul privat se va relansa,” a explicat Andreas Treichl cu privire la numirea lui Martin Skopek.

Oana Petrescu a venit la BCR dupa ce intre 2002 si 2006 a ocupat pozitia de director al departamenului de risc si servicii de consultanta a Ernst & Young Bucuresti.

Intre 2006 si 2010, aceasta a ocupat functia de vicepresedinte executiv pe operatiuni si IT.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Prime Kapital a livrat anul trecut peste 57.000 mp parcuri de retail