BCR Asigurari ofera, din aceasta luna, posesorilor de autoturisme care doresc sa calatoreasca in afara granitelor Romaniei asigurarea internationala de raspundere auto ôCarte Verdeö.

BCR Asigurari a devenit membru al Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, calitate in care are dreptul sa elibereze documentulá international de asigurare de raspundere civila auto ôCarte Verdeö. Hotararea a fost adoptata in cadrul sedintei Adunarii Generale a Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (B.A.A.R.) din 31 ianuarie 2006, in cadrul careia, Consiliul Director al B.A.A.R. a constatat indeplinirea de catre BCR ASIGURARI a conditiilor de membru in cadrul Sistemului International de öCarte Verdeö. Hotararea B.A.A.R. a fost comunicata oficial societatii BCR Asigurari, marti, 21 februarie.

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (B.A.A.R.) reprezinta asociatia profesionala formata din toate societatile de asigurare din Romania, mandatate sa elibereze documente de asigurare de raspundere civila auto ôCarte Verdeö.

In prezent, in Romania, ôCarte Verdeö reprezinta asigurarea de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule in afara teritoriului Romaniei. Unificarea celor doua polite de asigurare de raspundere civila auto, RCA si öCarte Verdeö, a fost amanata pentru anul 2007, anul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana. Pana atunci, proprietarii de autovehicule vor plati separat, in continuare, politele de asigurare de raspundere civila auto obligatorie (RCA) si politele öCarte Verdeö necesare in afara spatiului Romaniei.

Atunci cand se calatoreste cu automobilul in strainatate este bine sa nu se uite documentul de asigurare de raspundere civila auto ôCarte Verdeö, pentru a evita neplacerile cauzate de lipsa acestuia in cazul unui accident sau al unui control din partea organelor internationale de politie.


Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri