Raiffeisen Bank a lansat serviciul FixPay, pentru efectuarea automata de plati in sume fixe in lei, din contul curent al clientului platitor catre alte conturi curente sau de economii. Serviciul poate fi utilizat pentru diverse plati lunare fixe: rate (locuinta, masina, mobila etc), chirii, prime de asigurare, cotizatii, respectiv orice plata fixa cu caracter regulat.

Serviciul este disponibil in toate unitatile Raiffeisen Bank si se adreseaza att persoanelor fizice ct si juridice. Orice client care are un cont curent deschis la banca, poate incheia un contract FixPay, pe baza caruia se vor efectua automat plati fixe catre alte conturi curente sau de economii deschise la Raiffeisen Bank.

Serviciul FixPay ofera clientilor bancii o modalitate simpla si comoda de efectuare a transferurilor lor fixe si periodice, in deplina siguranta. Se evita astfel riscul de neplata la timp a unor sume, iar clientul este degrevat de grija efectuarii acestor transferuri la o data fixa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri