Posesorii de autoturisme marca Citroen, dar si cei care vor sa cumpere o astfel de marca, pot incheia asigurari auto cu discount de 15% pentru polita CASCO si de pana la 25% pentru RCA la Generali Romania, in cadrul unui parteneriat intre cele doua companii.
Nivelul reducerii acordate la polita RCA se stabileste in functie de mai multe criterii: zona in care este condus autoturismul, varsta asiguratului, daca este parinte cu copil minor etc. Asiguratii Casco beneficiaza de reparatii fara aplicarea fransizei (in cazul in care valoarea daunelor depaseste suma de 500 de euro) sau cu fransiza diminuata cu 50% (in cazul in care valoarea reparatiilor este mai mica de 500 de euro). Totodata, posesorii de autoturisme care au deja polite CASCO si RCA achizitionate de la Generali, vor beneficia si de valabilitate extinsa a politei CASCO in toata Europa, pe perioada in care cele doua asigurari se suprapun.

In plus, acestia vor putea primi asistenta rutiera extinsa in Romania, precum si in strainatate, in intervalul in care asigurarea CASCO este valabila si in afara teritoriului Romaniei.

Asigurarea CITROËN CASCO de la Generali acopera o paleta larga de riscuri, respectiv avarii accidentale cauzate de ciocniri, loviri, furtul total sau partial al autovehiculului, incendii, trasnete, explozii, evenimente naturale, acte de vandalism si evenimente socio-politice, precum si pierderea sau furtul cheilor autoturismului

Oferta este valabila atat pentru clientii care achizitioneaza un autoturism nou marca Citroen, cat si pentru posesorii de autovehicule Citroen cu vechime de maxim 10 ani. Proprietarii de Citroen vor beneficia de aceste reduceri la dealerii marca Citroen, service-urile de reprezentanta Citroen si in agentiile Generali Asigurari.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri