La inceputul lunii februarie, compania Interglob a fost acceptata ca furnizor de servicii de comunicatii pentru Bursa de Valori Bucuresti si participantii la sistemul de tranzactionare.

Interglob raspunde cerintelor care trebuie indeplinite de firmele care doresc sa ofere servicii de comunicatii participantilor la sistemul de tranzactionare al BVB si le poate oferi acestora servicii de comunicatii securizate. Cu aceasta ocazie, compania a lansat o oferta speciala de conectare pentru agentiile de valori mobiliare care cauta o solutie sigura si eficienta pentru comunicarea cu BVB.

O conexiune, servicii multiple

Prin convergenta transferului de date, voce si video pe acelasi suport, infrastructura de comunicatii a unei companii se transforma intr-un avantaj competitiv. Prin trecerea la o singura retea bazata pe IP care suporta servicii de date, voce si video pe o singura conexiune, se diminueaza investitia in echipamente si costurile de exploatare, mentenanta si administrare ale retelei.

Reteaua Interglob bazata pe IP ofera full support pentru serviciile convergente, transformand investitia in tehnologie a clientilor in oportunitate de control al costurilor. Serviciul Interglob Internet ofera viteza garantata, stabilitate si acoperire nationala pentru transmisie date, dar si Internet de mare viteza, Virtual Private Network, Voice over IP, videoconferinte si IPTV.

Interglob se bazeaza pe tehnologie de ultima generatie. Strategia companiei este de a se diferentia prin tehnologie si calitatea serviciilor furnizate pentru a putea oferi clientilor sai avantajul competitiv de care au nevoie. Serviciile companiei sunt sustinte de reteaua de fibra optica cu acoperire nationala si parteneriat extern cu furnizorii de servicii de comunicatii, ceea ce ofera stabilitate si permanenta conexiunilor.