Romanian International Bank (RIB) va deschide in aceasta saptamana a 19-a sucursala a sa si a 7-a in Bucuresti, aflata pe strada Margeanului, nr 14, bl N50, parter, sector 5

Actiunea R.I.B constituie un nou succes in dezvoltarea segmentului de retail si IMM al bancii si se inscrie in strategia de extindere, ce vizeaza mai ales zonele cu puternic potential de afaceri. Clientii noii sucursale vor beneficia de toate produsele din portofoliul R.I.B- de la operatiuni bancare standard pana la credite si solutii financiare. R.I.B ofera o intreaga gama de servicii bancare pentru clientii sai atat persoane fizice cat si juridice. Aceasta include atragerea, mentinerea si investirea economiilor clientilor in produsele bancare oferite de RIB, cum ar fi : conturi curente, depozite bancare, credite si carduri, operatiuni de schimb valutar si transfer de bani, R.I.A.

Romanian International Bank este o banca cu capital majoritar american din Romania, avand ca actionar principal pe Daniel K. Roberts, actionarul majoritar al bancii americane, Merchants Bank of California. Managementul bancii este asigurat de o echipa de profesionisti, persoane cu reputatie si experienta indelungata in domeniul financiar bancar.

Strategia R.I.B. este orientata spre oferirea de produse adaptate nevoilor si exigentelor clientilor, banca dorind sa se afirme pe o piata tot mai competitiva si prin calitatea serviciilor.

Banca se afla pe piata din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 19 sucursale, aflate in Bucuresti(7) si in tara, aflandu-se intr-un amplu proces de dezvoltare a retelei de unitati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si