Euroins Romania, companie asiguratoare a Parohiei Sfantul Pantelimon, va declansa, dupa evaluarea prejudiciului si a cuantumului daunei, procedura de despagubire in urma incendiului care a afectat la inceputul acestei saptamani Biserica Sfantul Pantelimon din Bucuresti, a anuntat asiguratorul.
Astfel, o echipa Euroins analizeaza informatiile necesare evaluarii prejudiciului si a cuantumului daunei. Valoarea totala asigurata este de 250 mii lei pentru cladire si de 50 mii lei pentru bunuri.

„Atat cladirea Bisericii Sfantul Pantelimon, cat si bunurile aflate in interiorul acesteia sunt asigurate de Euroins. Specialistii nostri au efectuat deja constatarea necesara in astfel de cazuri, stim ca pierderile sunt insemnate si ca valori precum icoanele distruse sunt greu de inlocuit, insa vom actiona cat se poate de repede, astfel incat biserica sa fie readusa curand la starea sa initiala”, a declarat Iulius Alin Bucsa, director general, Euroins Romania.

Parohia Sfantul Pantelimon este asigurata de Euroins Romania prin polita cu numarul HC 20124, incheiata pentru cladire si bunuri. Prin aceasta polita, Parohia este asigurata atat impotriva incendiului, cat si impotriva riscurilor de inundatii, fenomene atmosferice, alunecari de teren, cutremur, avarii la instalatia de apa si vandalism, cu mentiunea ca bunurile sunt asigurate si impotriva riscului de furt.

Euroins Romania a subscris in anul 2011 peste 310.000 de polite pentru cladiri (persoane fizice si juridice), reprezentand un numar semnificativ de asigurati noi in portofoliul non-auto. S-a inregistrat astfel un volum de prime brute subscrise mai mare cu aproximativ 350% fata de anul precedent pe acest segment.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri