Compania Euroins Romania a virat Parohiei Sf. Pantelimon suma aferenta despagubirii in urma incendiului care a avut loc in data de 9 ianuarie 2012.
Compania a oferit Parohiei si o polita de asigurare cu titlu gratuit pentru Biserica si bunurile aferente acesteia. Suma asigurata este de 2,5 milioane de lei, iar valoarea politei este de 2.500 de lei.

„Am promis ca vom face tot posibilul pentru ca acest caz sa fie solutionat cat mai rapid si am reusit sa facem constatarea, evaluarea si viramentul banilor in aproximativ o saptamana. Cazul Bisericii Sf. Pantelimon nu face altceva decat sa readuca in atentia publica importanta constientizarii riscurilor si nevoia de a-ti asigura nu doar locuinta, ci si bunurile, utilitatea unei asemenea masuri fiind incontestabila”, a declarat Iulius Alin Bucsa, director general al Euroins Romania.

Etroins Romania a subscris in anul 2011 peste 310.000 de polite pentru cladiri (persoane fizice si juridice), reprezentand un numar semnificativ de asigurati noi in portofoliul non-auto. S-a inregistrat astfel un volum de prime brute subscrise mai mare cu aproximativ 350% fata de anul precedent pe acest segment.

Compania este parte integranta din Euroins Insurance Group (EIG), alaturi de Euroins Bulgaria, Euroins Macedonia si Euroins Health, este principalul motor de extindere a grupului pe piaţa de asigurari din Europa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri