Credisson ofera pentru clientii fideli posibilitatea de a beneficia de credite pentru nevoi personale. Valoarea unui astfel de credit poate atinge 3 000 de lei, perioada de creditare fiind de maxumum trei ani.

Noul produs de creditare prezinta o serie de particularitati, menite sa simplifice accesul clientilor fideli la finantarea nevoilor personale. Acestia sunt selectionati pe criterii de bonitate si fidelitate si sunt anuntati printr-o scrisoare ca pot beneficia de un credit de nevoi personale in valoare preaprobata de 2.000 RON. Tot ce au de facut este sa dea un telefon de confirmare, sa completeze declaratia atasata scrisorii si sa mearga sa ridice banii, dintr-unul din magazinele indicate in scrisoare. Imprumutul poate fi folosit pentru satisfacerea oricaror nevoi financiare fara nici un fel de limitare din partea Credisson.

"Vrem sa rasplatim fidelitatea clientilor printr-un produs avantajos si flexibil, care se inscrie in seria ofertelor inovative pe care Credisson le-a lansat deja sau intentioneaza sa le scoata pe piata in acest an", a precizat Daniel Boaje, Vicepresedintele si Directorul de Operatiuni al societatii Credisson.

Durata minima de creditare este de 6 luni, putand fi extinsa pana la 3 ani, iar suma imprumutata variaza intre 1.000 si 3.000 RON.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri