Dobanda pentru obligatiunile ProCredit Bank Romania va fi de 8,5%, potrivit Mediafax. Aceasta este aferenta ofertei publice in valoare de 35 milioane lei lansata in perioada 9-22 martie. Dobanda este fixa, pana la maturitate.

Oferta publica de obligatiuni are o maturitate de trei ani si include 70.000 de obligatiuni cu valoarea nominala de 500 de lei. In cazul in care emisiunea va fi suprasubscrisa, numarul de titluri si, implicit, valoarea totala a emisiunii de obligatiuni ar putea fi majorate cu pana la 15%. Pot subscrie obligatiuni atat persoanele fizice sau juridice rezidente, cat si cele nerezidente. Oferta va fi impartita in doua transe, pentru investitorii mici si pentru cei mari. Micilor investitori, care subscriu cel mult 100 de obligatiuni, le-a fost repartizata o cota de 5% din titluri. Investitorii mari, cu subscrieri de minimum 101 obligatiuni, vor putea cumpara restul de 95%, respectiv 66.500 de titluri.

Imprumutul va fi rambursat integral la scadenta, 15 februarie 2009. In termen de 20 de zile de la primirea certificatului de inregistrare a valorilor mobiliare din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), ProCredit va face demersuri pentru listarea obligatiunilor la Bursa de Valori Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri