Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a aprobat numirea Aureliei Cionga (foto articol), aflata interimar la conducerea bancii, din iunie 2011, in functia de presedinte, iar pentru postul de vicepresedinte operatiuni a fost desemnat Stelian Stanga.
Banca a anuntat ca pentru aceste numiri au fost initiate demersurile necesare autorizarii de catre Banca Nationala a Romaniei.

Aurelia Cionga detine functia de vicepresedinte in cadrul RBL din decembrie 2009, iar din iunie 2011 a preluat interimar, conducerea bancii.

Anterior, in perioada 2001-2009 a fost secretarul general al Raiffeisen Bank, coordonand relatia cu investitorii si autoritatile de reglementare ca si portofoliul de investitii al bancii in alte companii. Intre 2008 si 2009, Aurelia Cionga a coordonat achizitia HVB Banca pentru Locuinte si fuziunea prin absorbtie a acesteia de catre RBL. Ulterior, ea a condus procesul de integrare operationala, inclusiv migrarea IT intre cele doua banci.

Stelian Stanga (foto stanga) are o experienta de 21 de ani in domeniul bancar, experienta dobandita in aceeasi banca. In perioada 1991-2001 a lucrat in Banca Agricola, iar odata cu privatizarea acesteia, si-a continuat activitatea in Raiffeisen Bank, avand un rol important in dezvoltarea portofoliului de produse retail.

Stanga a ocupat in divizia de retail a bancii pozitii precum director management si dezvoltare produse, director proiecte speciale de retail, director bancassurance pana la cea din prezent, director dezvoltarea activitatii de retail.

Echipa de conducere a RBL este intregita de Marius Solescu, ce detine functia de vicepresedinte distributie din decembrie 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri