Cardul de credit MasterCard emis de RIB (Classic, Gold sau Business) este un card multivaluta, cu utilizare internationala.

Plafonul de creditare poate ajunge pana la 15.000 euro (in functie de veniturile solicitantului), pentru care nu se solicita girant sau alte garantii. Plafonul acordat poate fi mai mare in cazul garantarii cu un depozit colateral in functie de nivelul acestuia.

Cardul de credit RIB poate fi folosit pentru retrageri de numerar si plata la comercianti in Romania sau in strainatate si pentru tranzanctii prin telefon, mail si internet. Pentru plata la comercianti comisionul este zero.

Citeste si:

RIB pune la dispozitia clientilor cardul de credit Classic (intre 250-5.000 euro), cardul de credit Gold (peste 5.000 euro), cardul de credit Business (cu peste 1.000 euro, oferit numai pentru companii).

Romanian International Bank este o banca cu un capital majoritar american, avand ca actionar principal pe Daniel K. Roberts, actionarul majoritar al bancii americane, Merchants Bank of California. Banca se afla pe piata din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 20 sucursale, aflate in Bucuresti si in tara, aflandu-se intr-un amplu proces de dezvoltare a retelei de unitati. Strategia de dezvoltare a bancii prevede ca in anul 2007 banca sa opereze printr-o retea teritoriala de 33 de unitati, extindere ce va fi sustinuta si prin dezvoltarea si imbunatatirea produselor si serviciilor