BCR Dinamic, fond de investitii administrat de SSIF BCR Asset Management, a fost premiat in aceasta saptamana pentru cea mai buna performanta obtinuta in 2005 la categoria ôfonduri diversificate ô ľ un randament al unitatii de fond de 33,4%, si pentru cel mai mare volum de intrari nete de capital in anul 2005 - 25,78 mil RON.

Diplomele de excelenta, acordate in premiera de Uniunea Nationala a Organismelor de Plasament Colectiv (UNOPC), aduc o noua recunoastere publica a profitabilitatii si calitatii investitiilor in unitati de fond BCR Dinamic si a profesionalismului specialistilor BCR Asset Management, companie care detinea la 31 ianuarie 2006, peste 20% din piata de profil.

Conform datelor furnizate de UNOPC, la 31.01.2006 fondurile de investitii administrate de BCR Asset Management inregistrau performante notabile:

BCR Dinamic se clasa pe locul 1 la categoria ôfonduri diversificateö din punct de vedere al cotei de piata ľ 12,87%, avand un randament anualizat de 25,6%;

BCR Clasic se afla pe locul 1 la categoria ôfonduri de obligatiuni si instrumente cu venit fixö din punct de vedere al cotei de piata ľ 5,92%, realizand un randament anualizat de 11,4%;

BCR Expert fond de actiuni lansat in 14 decembrie 2005, avea aproape 550 de investitori.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri