HVB Bank a modificat dobanzile produselor sale de creditare, asigurand clientilor posibilitatea de a imprumuta acum sume mai mari de bani.
“Produsele de creditare oferite de HVB Bank sunt flexibile si adaptate in mod constant nevoilor clientilor nostri. Noile rate de dobanda confirma inca o data acest lucru, raspunzand nevoii clientilor de a putea lua imprumuturi mai mari”, explica Eliza Radu, Director de Produse, Divizia de Retail Banking, HVB Bank Romania.

De exemplu, un client care contracteaza un credit de nevoi personale si are un salariu de 1.000 RON, poate imprumuta acum, odata cu noile dobanzi, cu 7.000 RON mai mult. in cazul unui credit imobiliar, suma ce poate fi imprumutata de un client cu venituri de 1.000 RON/luna creste cu 10.000 RON.

Aceste produse de creditare apartin catalogului care va defini oferta de retail banking a Bancii HVB tiriac, institutie creata o data cu finalizarea procesului de integrare a HVB Bank si a Bancii tiriac. Produsele sunt oferite deja de HVB Bank, ele urmand sa fie disponibile si in sucursalele Bancii tiriac.

Anul trecut, la finalul lunii august, Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) si Banca tiriac au finalizat tranzactia ce va duce la fuziunea dintre HVB Bank Romania si Banca tiriac. Pregatirile pentru integrarea celor doua banci au inceput la 1 septembrie 2005, iar pe parcursul acestora cele doua banci vor functiona in paralel. Fuziunea urmeaza sa fie finalizata in prima jumatate a anului acesta.

Noua banca va detine cea de-a patra pozitie pe piata bancara romaneasca, cu active totale de 2,6 miliarde EUR, cu 82 de unitati si o cota de piata de aproximativ 7,5%.

HVB Bank Romania este succesorul legal al Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), banca prezenta in Romania inca din septembrie 1998. Din noiembrie, HVB Bank Romania si Banca tiriac sunt subsidiare ale noului UniCredit Group. Cu active totale de 770 miliarde EUR, la finalul lui iunie 2005, si cu o capitalizare de piata de 54 de miliarde EUR, noul UniCredit Group a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana a serviciilor financiare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Bucurestiul ar putea castiga daca decade centrul financiar londonez