Banca Daewoo SA va modifica, incepand cu data de 20 martie 2006, cu 0,50 puncte procentuale, nivelul dobanzilor bonificate pentru depozitele constituite in lei pentru persoane fizice ║i persoane juridice, potrivit unui comunicat al bancii.
Astfel, pentru depozitele la termen constituite de persoanele fizice, banca va percepe urmatoarele dobanzi: 6,50 la suta pentru o luna, 6,75 la suta la trei luni, ║apte la suta la ║ase luni, 7,25 la suta la un an, ║i 7,50 la suta la un an.

Pentru depozitele la termen de pana la un an (1, 3, 6, 9 sau 12 luni) constituite de persoanele juridice, banca va practica o dobanda de patru la suta.

Pentru categoriile sociale pensionari ║i studenti banca acorda un plus de dobanda de 0,25 la suta fata de dobanda standard practicata la depozitele in lei.

Aceste modificari de dobanzi se aplica ║i pentru depozitul Maxim cu termen de 12 luni, ce ofera posibilitatea lichidarii depozitului in orice moment, banca platind, pentru perioada care s-a scurs de la infiintarea depozitului pana la lichidarea acestuia inainte de scadenta, dobanda standard aferenta depozitelor la termen, valabila la data constituirii depozitului.

Pentru persoanele fizice, banca nu percepe comisioane de administrare, depunere de numerar sau retragere de numerar, in cazul lichidarii depozitului Maxim inainte de termen, dar nu mai devreme de o luna. Banca nu percepe comision pentru retragere numerar la termen nici in cazul persoanelor juridice, scrie Rompres.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri