Astfel, pentru depozitele la termen constituite de persoanele fizice, banca va percepe urmatoarele dobanzi: 6,50 la suta pentru o luna, 6,75 la suta la trei luni, šapte la suta la šase luni, 7,25 la suta la un an, ši 7,50 la suta la un an.

Pentru depozitele la termen de pana la un an (1, 3, 6, 9 sau 12 luni) constituite de persoanele juridice, banca va practica o dobanda de patru la suta.

Pentru categoriile sociale pensionari ši studenti banca acorda un plus de dobanda de 0,25 la suta fata de dobanda standard practicata la depozitele in lei.

Aceste modificari de dobanzi se aplica ši pentru depozitul Maxim cu termen de 12 luni, ce ofera posibilitatea lichidarii depozitului in orice moment, banca platind, pentru perioada care s-a scurs de la infiintarea depozitului pana la lichidarea acestuia inainte de scadenta, dobanda standard aferenta depozitelor la termen, valabila la data constituirii depozitului.

Pentru persoanele fizice, banca nu percepe comisioane de administrare, depunere de numerar sau retragere de numerar, in cazul lichidarii depozitului Maxim inainte de termen, dar nu mai devreme de o luna. Banca nu percepe comision pentru retragere numerar la termen nici in cazul persoanelor juridice, scrie Rompres.