Valoarea activelor nete ale fondurilor BT Clasic si BT Maxim administrate de societatea BT Asset Management din Grupul Financiar Banca Transilvania /BT/ s-au cifrat, luni, la 30,83 milioane RON, conform datelor furnizate de administratorul fondului informeaza Rompres.
Activele nete ale fondului BT Clasic se cifreaza la 11,28 milioane RON, numarul unitatilor de fond aflate in circulatie este de 1,076 milioane, in conditiile in care au participat un numar de 195 investitori.

Pentru BT Maxim, valoarea activelor nete este de 19,55 milioane RON, numarul unitatilor de fond aflate in circulatie fiind de 1,68 milioane. Pe acest fond de investitii au activat un numar de 1.064 investitori.

In structura portofoliului BT Clasic, un procent de circa 1,13 la suta este disponibil la vedere, 58,15 la suta reprezinta depozite bancare, 17,92 la suta - actiuni tranzactionate la BVB si Rasdaq, 20,71 la suta - obligatiuni corporative netranzactionate si 2,03 - obligatiuni municipale netranzactionate.

In structura BT Maxim - 17,06 la suta este disponibil la vedere, 17,93 la suta reprezinta depozite bancare, 59,42 la suta - actiuni tranzactionate la BVB si Rasdaq, 1,02 - obligatiuni municipale netranzactionate, 4,42 la suta sunt obligatiuni corporative netranzactionate.

In ultima saptamana, randamentele s-au situat la 0,0 la suta pe BT Clasic, respectiv minus 0,94 la suta pe BT Maxim, iar de la lansare, din 22 august 2005, randamentele realizate au fost de 4,7 la suta, pe BT Clasic, respectiv de 15,9 la suta, pe BT Maxim.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri