Alpha Bank va majora, incepand de astazi, dobanzile la depozitele in lei pentru una si doua luni, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice, potrivit unui comunicat primit la redactie.
Astfel, ratele dobanzilor in vigoare din 22 martie sunt, pentru persoanele juridice, pentru depozitele atrase, de doi la suta pentru RON, dar si pentru euro si dolari, la o saptamana, 2,5 la suta pentru RON, 3,05 la suta pentru dolari si doi la suta pentru euro, la doua saptamani, de 5,25 la suta - RON, 3,30 la suta dolar, 2,20 la suta euro si patru la suta la lira sterlina, la o luna, 5,25 la suta - RON, 3,55 la suta - USD, 2,40 la suta - euro si patru la suta lira sterlina, la doua luni, 5,25 la suta - RON, 3,80 la suta - USD, 2,50 la suta euro si patru la suta - lira sterlina, la trei luni.

Pentru depozitele in lei la sase si noua luni dobanda in RON va fi de sase la suta, iar pentru cele pe un an de 6,25 la suta, in timp ce la depozitele in valuta pe sase, noua si 12 luni se va practica o dobanda de 3,90 la suta la dolari, trei la suta la euro si patru la suta la lira sterlina.

Dobanda pentru persoane fizice: 7,25 la un an

In cazul depozitelor constituite de persoane fizice dobanda va fi de doi la suta la o saptamana, 2,5 la suta la doua saptamani, 5,75 la suta la o luna si doua luni, sase la suta la trei luni, sapte la suta la sase si noua luni si 7,25 la suta la suta la un an, in lei, 3,05 la suta la doua saptamani, 3,30 la suta la o luna, 3,55 la suta la doua luni, 3,80 la suta la trei luni, 3,90 la suta la sase, noua si 12 luni, in dolari, de doi la suta la doua saptamani, 2,30 la suta la o luna, 2,50 la suta la doua luni, 2,75 la suta la trei luni si trei la suta la sase, noua si 12 luni, in euro.

Pentru certificatele de depozit, dobanda va fi de sase la suta la trei luni, sapte la suta la sase luni, 7,25 la suta la noua luni si un an, in lei, de 3,8 la suta la trei luni, 3,80 la suta la sase, noua si 12 luni, in dolari si de 2,75 la suta la trei luni si trei la suta la sase, noua si 12 luni, in cazul persoanelor fizice.

Pentru persoanele juridice, la certificatele de depozit Alpha Bank practica o dobanda de 5,5 la suta la trei luni, sase la suta la sase si noua luni si 6,25 la suta la un an, pentru lei, 3,8 la suta la trei, sase, noua si 12 luni, pentru dolari si de 2,5 la suta la trei luni si trei la suta la sase, noua si 12 luni, pentru euro, transmite Rompres.

Alpha Bank Romania a inregistrat anul trecut un profit net de 28,1 mil. euro, in crestere cu 33 de procente fata de anul precedent.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri