Romexterra Bank a emis al doilea card bancar de tip "Affinity", in urma conventiei incheiate cu Sindicatul National al Functionarilor Publici SNFP, potrivit unui comunicat al bancii.
Primul card de acest tip, care este atat card bancar cat si legitimatie de membru al organizatiei, a fost lansat anul trecut, in parteneriat cu federatia sindicala FSLI Petrom (peste 55.000 carduri).

"Produsul oferit de Romexterra Bank se diferentiaza de ofertele existente pe piata, prin valorile adaugate acestui tip de card: asigurari de viata gratuite atasate cardurilor, fotografia posesorului pe aversul cardului, ceea ce prezinta o securitate sporita atunci cand cardul este utilizat la comercianti. Cardurile "Affinity" lansate de Romexterra Bank sunt singurele de pe piata, la aceasta data, care au fotografia posesorului pe ele", a declarat directorul Directiei Carduri din cadrul Romexterra Bank, Dan Indreica.

Produsul este emis pe platforma MasterCard, fiind acceptat atat in reteaua de echipamente a Romexterra Bank, cat si in intreaga retea MasterCard, acolo unde este afisata sigla, la nivel national si international.

Cardul SNFP serveste posesorului sau drept card bancar, dar si ca legitimatie de membru al organizatiei, avand pe avers sigla SNFP, numele si fotografia posesorului, iar pe revers, sigla Romexterra Bank. La aceasta data au fost emise peste 1.000 carduri, estimandu-se emiterea a peste 10.000 de carduri in cadrul acestui proiect.

Cardul este de debit cu facilitate de descoperit de cont (overdraft) in cuantum maxim de 35.000 RON (dar nu mai mult de trei venituri nete), are acoperire internationala in lei si poate fi folosit pentru plata bunurilor si serviciilor furnizate de catre comercianti sau pentru retrageri de numerar de la sucursale bancare, pentru operatiuni la ATM-uri, precum si pentru tranzactii pe Internet. Spre deosebire de un card electronic obisnuit, cardul tip "Affinity" functioneaza si in medii manuale sau via Internet, beneficiaza de standardul 3D Secure, care presupune cel mai inalt grad de securizare a platilor prin Internet, ofera posesorului sau posibilitatea efectuarii de rezervari si plati la hoteluri, restaurante, agentii de turism si inchirieri auto in tara sau strainatate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri