Centrul de credite imobiliare va fi deschis de luni pana vineri intre orele 9,00 - 18,30, iar clientii vor beneficia de consultanta de specialitate pentru credite imobiliare operativ, potrivit unui comunicat remis Wall-Street..

"Infiintarea acestui centru este un prim pas, pentru ca in urmatoarea perioada ne propunem sa mai deschidem in orasele mari inca cinci unitati de acest fel. in aceste centre clientii vor beneficia de consultanta de specialitate, de servicii profesioniste, prompte si de calitate. Practic clientii vor putea discuta cu specialistii nostri toate optiunile si implicatiile contractarii unui credit imobiliar", a spus Madalina Teodorescu, director executiv, Aria Credite Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Creditul imobiliar "Casa Ta" are o valoare minima de 5.000 euro (sau echivalentul in lei sau dolari) si o valoare maxima de 200.000 euro (echivalent lei/dolari)si se acorda pentru o perioada de 3-25 de ani. Dobanda este variabila - 11,5 la suta pe an pentru creditele in lei; noua la suta pe an pentru creditele in euro si dolari.

In unitatea deschisa miercuri Raiffeisen Bank - "Casa Ta" se ofera si o dobanda promotionala de 7,5 la suta pe an pentru creditele in euro, tuturor clientilor care vor solicita un credit ipotecar pana la 31 mai.

Garantia solicitata este ipoteca de grad I instituita in favoarea bancii asupra imobilului achizitionat prin credit, iar ratele lunare aferente creditului pot reprezenta pana la 35 la suta din venitul net lunar al familiei.

Raiffeisen Bank a facut modificari importante si in ceea ce priveste procedurile de acordare pentru creditele destinate persoanelor fizice, simplificand semnificativ documentatia necesara, conditiile cerute, modalitatea de calcul a veniturilor (prin luarea in calcul a mai multor categorii de venituri) etc.

Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse de calitate pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. Banca are peste doua milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) si peste 3.800 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in Romania o retea de 217 unitati si peste 4.500 de angajati.