La sfarsitul anului 2005, BCR Leasing a incheiat peste 25.000 de contracte, in contextul unei cresteri cu peste 80% a vanzarilor fata de anul precedent. Valoarea bunurilor finantate la sfarsitul anului trecut a fost de peste 195 mil euro, la o valoare totala a contractelor de circa 234 mil euro - cifra ce plaseaza BCR Leasing pe o pozitie de top pe piata de leasing financiar.
Saltul calitativ se reflecta si la nivelul cotei de piata detinute de companie: de la circa 2 % la sfarsitul primului an de activitate, la aprox. 12% in 2005. Primele doua luni ale anului 2006 prefigureaza un nou an de succes, vanzarile inregistrand o crestere cu 27% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

BCR Leasing, lider pe piata nationala de leasing a subsidiarelor bancare si membra a celui mai important grup financiar din Romania Grupul BANCA COMERCIALA ROMANA - srbtoreste mpreun cu partenerii si cinci ani de succese, n care trendul ascendent de dezvoltare a fost susinut de structurarea dinamic a vnzrilor, diversificarea ofertelor de finanare, optimizarea structurii interne i extinderea reelei teritoriale. La aceast aniversare este de datoria noastra sa le multumim pentru incredere si loialitate partenerilor si clientilor, fara de care nu am fi reusit sa crestem atat de dinamic.

Oferta competitiva si personalizata, care includea leasing pentru achizitionarea de autovehicule, flote, echipamente si utilaje industriale din domenii diverse, a fost imbogatita in fiecare an prin inovatii si optimizari calitative. Gama de servicii a companiei s-a extins cu servicii leasing imobiliar (in sistem leasing financiar clasic sau sale-and-lease-back), pentru persoane juridice precum si cu servicii de leasing de software si finantari in leasing pentru autovehicule de show-room si drive-test.

Dezvoltarea notabila a vanzarilor a impulsionat expansiunea retelei teritoriale. Compania are, in prezent, 24 de agentii - cea mai larga reprezentare nationala dintre toate companiile de leasing din Romania.

BCR LEASING pune in centrul strategiei sale apropierea fata de clienti, oferind instrumente moderne de finantare a investitiilor corporative si personale, pe care doreste sa le faca intelese si accesibile consumatorului roman.Ceea ce avem de oferit si, in acelasi timp, ceea ce dorim sa castigam de la clientii nostri este increderea, care se afla la baza oricarei relatii parteneriale a declarat Claudiu Emanuil Stanescu, Presedinte-Director General BCR LEASING. Prin natura serviciilor sale, BCR LEASING se pozitioneaza pe traiectoria pe care orice potential client, fie el companie sau persoana privata, o are de parcurs de la ideea de afacere, la materializarea ei. Dorim sa fim parte a acestui proces si, prin el, sa privim succesul partenerilor nostri ca si cum ar fi al nostru, a mentionat dl.Stanescu.

Cu prilejul aniversarii sale, BCR LEASING a lansat o oferta speciala pentru leasingul auto, al carei principal atu este competitivitatea dobanzii: 7%. Oferta va ramane valabila pana la 30 aprilie si este promovata pe principalele canale mediatice (televiziune, radio, presa si internet), sub motto-ul : BCR LEASING. Cinci ani pentru tine.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri