Saltul calitativ se reflecta si la nivelul cotei de piata detinute de companie: de la circa 2 % la sfarsitul primului an de activitate, la aprox. 12% in 2005. Primele doua luni ale anului 2006 prefigureaza un nou an de succes, vanzarile inregistrand o crestere cu 27% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

BCR Leasing, lider pe piata nationala de leasing a subsidiarelor bancare si membra a celui mai important grup financiar din Romania – Grupul BANCA COMERCIALA ROMANA - sărbătoreste împreună cu partenerii săi cinci ani de succese, în care trendul ascendent de dezvoltare a fost susținut de structurarea dinamică a vânzărilor, diversificarea ofertelor de finanțare, optimizarea structurii interne și extinderea rețelei teritoriale. La această aniversare este de datoria noastra sa le multumim pentru incredere si loialitate partenerilor si clientilor, fara de care nu am fi reusit sa crestem atat de dinamic.

Oferta competitiva si personalizata, care includea leasing pentru achizitionarea de autovehicule, flote, echipamente si utilaje industriale din domenii diverse, a fost imbogatita in fiecare an prin inovatii si optimizari calitative. Gama de servicii a companiei s-a extins cu servicii leasing imobiliar (in sistem leasing financiar clasic sau sale-and-lease-back), pentru persoane juridice precum si cu servicii de leasing de software si finantari in leasing pentru autovehicule de show-room si drive-test.

Citeste si:

Dezvoltarea notabila a vanzarilor a impulsionat expansiunea retelei teritoriale. Compania are, in prezent, 24 de agentii - cea mai larga reprezentare nationala dintre toate companiile de leasing din Romania.

BCR LEASING pune in centrul strategiei sale apropierea fata de clienti, oferind instrumente moderne de finantare a investitiilor corporative si personale, pe care doreste sa le faca intelese si accesibile consumatorului roman.“Ceea ce avem de oferit si, in acelasi timp, ceea ce dorim sa castigam de la clientii nostri este increderea, care se afla la baza oricarei relatii parteneriale” a declarat Claudiu Emanuil Stanescu, Presedinte-Director General BCR LEASING. Prin natura serviciilor sale, BCR LEASING se pozitioneaza pe traiectoria pe care orice potential client, fie el companie sau persoana privata, o are de parcurs de la ideea de afacere, la materializarea ei. Dorim sa fim parte a acestui proces si, prin el, sa privim succesul partenerilor nostri ca si cum ar fi al nostru”, a mentionat dl.Stanescu.

Cu prilejul aniversarii sale, BCR LEASING a lansat o oferta speciala pentru leasingul auto, al carei principal atu este competitivitatea dobanzii: 7%. Oferta va ramane valabila pana la 30 aprilie si este promovata pe principalele canale mediatice (televiziune, radio, presa si internet), sub motto-ul : „BCR LEASING. Cinci ani pentru tine”.